Urychlovač snů pro přírodní bydlení 0318

Top klenot našich kurzů! 23.-25.3. 2018, Jižní Čechy

Urychlovač pro lidi, kteří přemýšlejí o přírodním životě, soběstačnosti a chtějí si ušetřit čas i peníze. Velmi praktický a uzemněný kurz, ve kterém spojujeme naše zkušenosti z komunitního života, permakultury, přechodu z města do přírody, 5i letého hospodaření na současném pozemku a k tomu zkušenosti koučování a práce s jednotlivci i skupinami.

IMG_27462

Prošli jsme si hledáním v komunitách, kurzy alternativního stavění, studovali jsme permakulturu, jezdili na semináře a srazy lidí. Zažili jsme život v Americe, Africe a Švédsku a získali vhled do života jiných kultur. Vyzkoušeli jsme 7 různých míst, než jsme zakotvili ve Svobodném domku. A nyní jsme opět na další cestě.

Není přitom důležité, co jsme si vybrali my. Díky naším zkušenostem Ti ale pomůžeme rychle najít cestu k ujasnění toho, co je pro Tebe to pravé. Zbavíš se iluzí, srovnáš si myšlenky, ušetříš spoustu času i peněz za zbytečné chyby, nemusíš jezdit na 10 různých míst a sbírat informace po částech. Stejně je to nejvíce o Tobě.

Je hodně možností, jak přírodní život uchopit. Je ale také hodně iluzí a omylů, díky kterým lidi zbytečně přijdou o čas, peníze, vztahy a svého snu se vzdají. Nám se přírodní život líbí, a proto chceme pomoct i druhým, aby si ten svůj sen splnili ke své spokojenosti.

Přírodní způsob života a soběstačnost se dotýká několika témat, ke kterým se dostaneme:

  • soběstačnost, nezávislost, partnerství, rodinný život, děti, práce a obživa, vztah k systému, globální ekologie
  • rozdíl mezi: bojím se toho – nechci to – nevím co chci – chci to – moc to chci
  •  jak významné je „umím to“ a „baví mě to“, resp. „neumím to“ a „nebaví mě to“.
  • vize vs. realita
  • technologie, ostrovní systémy vs. postoje a životní styl

Po tomto kurzu budete mít jasno v tom, co nechcete a co chcete. Co se pro vás hodí a co ne. A budete vědět, jak dál.

místo: Jižní Čechy

Počítáme, že kurz proběhne opět v nádherné chaloupce kousek od Trhových Svinů (25km od Českých Budějovic), uprostřed lesů a luk, s obrovskými kamny a útulným interiérem… ale ještě čekáme na potvrzení.

Spaní je v několika pokojích na matracích. Vaříme ve společné kuchyni, každý co chce.

 

začátek v 18h večeří, konec po obědě ve 14h

Cena: 2990 Kč

  • sleva pro páry: 2490 Kč na osobu.
  • přihlášky do 15.12.2017 = 2490Kč.

Cena zahrnuje přípravu a vedení programu, materiál na aktivity, ubytování, servis zázemí a organizační náklady. A taky daně – hurá na ně! 🙂

Uzávěrka přihlášek do 10.3.! (ale kdo dřív přijde, ten dřív kurz) – kapacita 12 účastníků.

V ceně je program, ubytování a pronájem celého prostoru včetně energií.

Stravu si každý zajistí sám, nebo se domluvíme na společném uvaření.

 

 

Recenze

Silvia Doušová: Seminář byl moc příjemný a uvolněný s jasným vedením a strukturou – pro mě bylo až překvapivé, jak konkrétní a detailní věci se stihly probrat.

Jakub: Můžeš si ujasnit svoji vizi ohledně bydlení a života blíž k přírodě. Je tam moc příjemná krásní lidé a velká otevřenost.

Michal: Praktický, motivační, s nohama na zemi, ukazující pohled ze všech stran. Vedení – vyhovoval mi způsob, místa, kombinace her, aktivit, povídání. 

Petra Pejcharová: Na seminář jsem přijížděla se zvědavostí a strachem, co se bude dít a odjíždím s pocitem spokojenosti a klidu. Příjemné prostředí a krásně otevřený přístup Petra a Zdenky mne utvrdil v tom, že rodina může žít v harmonii, dokáže překonat kdejaký problém, když oba chtějí. Neuvěřitelně se mi rozšířily obzory, jakým způsobem se dá žít. Děkuji mockrát. 

Petr Jelínek: Řekl bych, že je jak pro lidi, kteří jsou rozhodnutí žít v přírodě, tak pro lidi, kteří teprve různé způsoby životního stylu a svoji cestu vůbec. Oceňuju prostředí rodinného domu a okolí. Líbí se mi střídání práce ve skupině, malých skupinkách a individuální práce. Líbí se mi, jak jste měli seminář připravený, jak jste otevření ve sdílení zkušeností a jak respektujete lidi, kteří to mají jinak. 

Přihlášení:

Přihlásit se můžeš pomocí níže uvedeného formuláře. Po přihlášení Ti pošleme údaje k zaplacení kurzovného. Přihláška je platná až po zaplacení. O pořadí přihlášených, resp. náhradníků rozhoduje datum připsání platby na náš účet. (kapacita je 12 účastníků) Přibližně 10 dní před akcí ti pošleme informace o vybavení, které na daný kurz potřebuješ. Komunikaci ohledně přihlášek a plateb zajišťuje Petr: kubala.petr@gmail.com, 774 113 358

Těšíme se na Tebe, S radostí, Petr a Zdenka

[contact-form-7 id=“1576″ title=“Přihláška“]